Eli hei taas kaikille.Nyt päätin ottaa aiheeksi tänne aikuiskoulutuksen. Itse aloitin lähihoitaja opiskelun tässä ihan äsken , mutta voisin kertoa vähän kokemuksistani tähän saakka käymästäni polusta espoon omniassa.

Eli siis aloitin Espoossa Lähihoitaja koulutuksen käymisen aikuiskoulutuksena 1.3.2010 , sen takia kun olen aina ollut kiinnostunut toisten auttamiseen liittyvistä asioista.Lähimpänä sydäntäni liikkuvat nuoret , ja nuorten asioihin liittyvät asiat. Tarkoituksena olisikin että erikoistusin Lasten ja Nuorten Kasvatukseen ja hoitoon.

nämä miltei  4 viikkoa mitä täällä koulussa olen ollut , niin on ainoastaan hyvää sanottavaa. Kanssaopiskelijat ovat aivan mahtavia ja luokkakaverit vielä parempia , vaikka nyt meidän luokka vähän erikoinen nyt onkin näin lievästi kirjoitettuna. Aikusikoulutus mahdollisuus tälle alalle tulee tarpeeseen ,koska huutava pula hoito-alalla on muutenkin työvoimasta. Varsinkin miestyövoimaa tarvittaisiin kipeästi , ja olinkin positiivisesti yllättynyt että kyseiseen koulutukseen haki jopa 7 miespuolista henkilöä.

Ensimmäisen orientautumis viikon jälkeen , 40 hengen joukosta jatkoi matkaansa varsinaiseen koulutukseen n.20. 7 miespuolisesta henkilöstä pääsi 4 , eli yli puolet.

Naisylivoima vallitsee tällä alalla , mutta miehiäkin on alkanut hakea tälle alalle.Toivottavasti lisääkin hakee , koska tämä ala on todella tärkeä ja ei varmasti niin kauheaa kun puheet antavat ymmärtää. Nyt menossa 4vko tässä koulussa , ja mielenkiinnolla odotan että mitä tuo tullessaan.

Kiitoksia lukemisesta ja hyvää kevättä :)     1269929455_img-d41d8cd98f00b204e9800998e