Noniin... Kaikkia kiinnostava aihe... Eli siis seksi :D

Mietiskelin tässä , ja ajattelin nostaa tämän kaikkia kiinnostavan aiheen taas esille täällä. Miksi seksistä on tehty parisuhteessa niin iso juttu , että koko aktin suorittaminen nostaa joillekkin niin isot paineet? Huomatkaa pornon punainen fontti :)

Seksi nuorten parisuhteessa

Nuorten seksuaalinen elämä alkaa nykyään aina vaan nuorempana. Kohta kait 12v kokeilevat ensimmäisen kerran (elleivät jo harrastelke tuolla) tätä ihanaa aktia , mutta aivan liian nuorena. Tämä tietysti on minun oma mielipiteeni ,mutta yhdistäisin sen yhteen hyvään pointtiin. Mitä nuorempana ihminen tuntee epäonnistumisen tunnetta jossain asiassa , niin todennäköisesti tämä tunne kasvaa mitä vanhemmaksi tulee. En nyt tarkoita sitä että nuoret eivät seksiä harrastaa osaisi , vaan ihan sillä että miksi ei ottaisi aivan iisisti tämän asian kanssa ja aiheuttaisi liian nuorena itselleen turhia paineita.

Kun sitten on käynyt niin että kaikki ei nuorena menekkään niinkuin pitäisi niin vanhempana sitten voi tulla seksin suhteen hyvin varautuneeksi.Voi käydä myös niin että sitä rupeaa pelkäämään , ja sitten asiasta ei ainakaan tule mitään.

Seksin tärkeys parisuhteessa

Seksi on tärkeätä parisuhteessa , mutta ei pitäisi olla liian tärkeää.Suhde perustuu toisen ihmisen rakastamiseen ja kunnioittamiseen , ja suhteessa täytyy tehdä myös uhrauksia. Kun seksistä tehdään liian iso asia, niin suhde voi kariutua. Seksi kivaa ja sitä pitäisi harrastaa , ja myöskin terveellistä ja hyvä kalorinpoltto kikka :) Vai tiedättekö yhtä mukavalta tuntuvaa liikunta muotoa ;) Takasin asiaan :D Seksi on myös toisen ihmisen kanssa kokeilua. Eri asentoja , paikkoja (myös ulkona) , välineitä ja muuta tälläistä olisi syytä kokeilla , mutta tietysti kumppanin ehdoilla. Eli ei rupea sitä yöpöydän dildoa tunkemaan mieheen sisälle tai vastaavasti kinuamaan suihinottoa naiselta jos ei siitä tykkää :) Kunnioitus toisen ihmisen rajoja ja haluja kohtaan pitää aina säilyttää , mutta senhän jo kaikki tiesivätkin :)


Ehkä en höpötä tästä aiheesta sitten enempää , vaan hiljennyn ja koitan tässä keksiä vielä tekemistä tai mahdollisesti uusia kirjotuksia tänne :)


Hyvää yötä ja aamulla uusi päivä koittaa :)